La fel ca multi altii si eu sunt pasionat de tehnologie si, in special, de telefoanele smartphone. Cel mai mult imi plac telefoanele mobile de la Samsung, iar anul acesta am reusit sa imi cumpar unul nou si anume modelul Samsung Galaxy A9. Acest model mi-a placut foarte mult pentru performantele deosebite de care da dovada, camera foto si puterea de a naviga pe internet.

Cum imi palce sa am foarte mare grija de toate obiectele mele, am decis ca voi cumpara o husa de protectie pentru a fi sigur ca nu se va zgaria sau, chiar mai rau, ca nu se va sparge

 

Am cautat pe mai multe magazine online, insa majoritatea ofereau aceleasi produse, in afara de unul singur.

Magazinul BranGSM.ro este un locul ideal pentru cei pasionati de accesorii gsm si tehnologie, deoarece magazinul ofera o varietate mare de huse telefoane de orice fel si, spre bucuria mea, magazinul detine o gama mare de huse Samsung Galaxy A9.

Am inceput sa caut atent in categoria lor de huse A9 pentru a vedea ce produs mi s-ar potrivi mai bine, dar, in acealsi timp, voiam sa tin cont de un buget pe care nu voiam sa il depasesc.

Intr-un final, am gasit ce cautam, o husa pentru Samsung Galaxy A9 care arata foarte bine si nu era deloc scumpa.

Am comandat husa pentru Samsung Galaxy A9 Plus Silicon Candy Navy de la producatorul Just Must. Acest brand de huse sunt foarte rezistente, deoarece am avut ocazia sa le vad pe un telefon ce apartine a unui prieten.

Husa este de tip slim, ce permite utilizatorului sa foloseasca telefonul fara sa fie incomodat iar materialul este fin, din silicon TPU, foarte flexibil si de mare calitate.

Aceasta husa este foarte folositoare importriva zgarieturilor si a loviturilor, modelul este ultraslim, iar suprafata carcasei este rezistenta la uzura.

Aceasta husa prezinta finisaje de foarte mare calitate si se aplica foarte usor pe dispoztiv folosind tehnologia snap-on.

Husa prezinta decupajele exacte pentru ca utilizatorul sa poata accesa diferite slot-uri ale telefonului. De asemenea, butoanele de volum prezente pe telefon sunt acoperite de silicon pentru a oferi o protectie si mai buna.

Acest tip de husa este incredibil de folositoare, deoarece imi permite sa ofer telefonului o protectie in plus, fara sa ma incomodeze. Investitia nu a fost deloc mare, iar calitatea husei este pe masura. De acum am sa comand numai de pe BrandGSM.ro, deoarece este locul care ofera cele mai bune produse la preturi de exceptie.

O husa pentru telefon este foarte importanta, deoarece aceasta permite utilizatorului sa se foloseasca smartphone cat se poate de mult. Husa de protectie este probabil cel mai bun accesoriu, deoarece ne ofera mai mult decat un strat de protectie in plus pentru telefon. Unele huse sunt create pentru a schimba radical forma si design-ul telefonului. De exemplu, o husa care are succes, mai ales la fete, este cea cu imprimeuri cu diverse obiecte sau animalute.

Recomand magazinul online BrandGSM.ro!


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *