Bucureşti, 28 septembrie 2018. De Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl facilitează întâlnirile dintre oameni, încurajându-i să investească în relațiile lor, și mută prieteniile din online, în offline. Inițiativa face parte din campania „Poezie în Doi” și va avea loc pe data de 1 octombrie 2018, în toată țara.

Peste 170 de restaurante şi cafenele din ţară s-au alăturat campaniei, iar cei care le vor trece pragul luni, însoţiţi de un prieten, vor primi provocarea inedită de a scrie câteva versuri despre prietenia lor. Exercițiul lor va fi răsplătit cu o cafea sau un ceai Julius Meinl cadou, din cele două comandate.

Într-o lume ascunsă în spatele ecranelor, conectează-te cu un prieten la o cafea!

De-a lungul timpului, prietenii s-au mutat în online, întâlnirile reale devenind din ce în ce mai rare. Julius Meinl este brandul care vrea să le readucă „în viața reală”, iar liantul perfect poate fi o cafea sau un ceai și întotdeauna poezia. Astfel, fie că vorbim despre prietenul de-o viață, prietenul din liceu, prietenul cel mai bun sau prietenul care te face mereu să râzi, o poezie dedicată lui va înveseli cu siguranță atmosfera.

Relaţiile de prietenie sunt neprețuite, dar întâlnirile cu cei dragi sunt din ce în ce mai rare. Campania „Poezie în Doi” ȋşi propune să convingă cât mai mulţi oameni să înlocuiască măcar o oră de stat pe internet cu una în care se întâlnesc, la o cafea, cu prietenii cei mai buni. Am pregătit o experienţă specială pentru toţi cei care vor merge în locaţiile participante: cafea vieneză, poezie şi prietenie”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl România.

Versurile devin cântecul prieteniei voastre!

Pe lângă cafea și momente de neuitat alături de prieteni, cei care încarcă o fotografie cu poezia pe care o compun, pe site-ul meinlcoffee.com/ro, pe 01 octombrie, vor avea șansa ca versurile lor să devină parte a unui cântec al prieteniei.

Julius Meinl continuă prin demersurile sale să susţină poezia, iar „Poezie în Doi” vine ca o continuare a campaniei „Plătește cu o poezie”. Provocarea de a scrie câteva versuri despre prietenie, alături de cel mai bun prieten, este un mod original de a rememora amintiri dragi despre începuturile relaţiei.

O cafea Julius Meinl comandată va aduce încă una, din partea casei, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Braşov, Craiova, Botoşani, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş etc… Lista completă poate fi consultată aici: https://www.meinlcoffee.com/ro/poezie/evenimente-poetice/poezie-in-doi-2018/

Despre Julius Meinl

Julius Meinl este o afacere de familie, austriacă, de succes internațional și este ambasadorul îndrăgitei Culturi a Cafenelei Vieneze de mai bine de 150 de ani. Succesul global al Julius Meinl se bazează pe valorile tradiționale: cinci generații de experiență în cafea, produse premium și servicii excelente oferite clienților. Julius Meinl inspiră și astăzi oameni din întreaga lume, la fel cum făcea cu poeții de altădată în cafenelele vieneze. Restaurante și clienți din sectorul HoReCa din 70 de țări se bazează pe cafeaua și ceaiul Julius Meinl. Compania se clasează deja în top 3 mărci de cafea premium în peste 40 de țări, fiind lider de piață în Austria, Rusia și Dubai.

Julius Meinl în cifre

  • 700 de angajați la nivel mondial;
  • Înființată în 1862
  • Prezență pe piață în peste 70 de țări la nivel mondial, dintre care se află în top 3 mărci de cafea premium în peste 40 dintre acestea;
  • Aproximativ 40,000 de clienți la nivel mondial;
  • Locații de producție în Viena (Austria) și Vicenza (Italia);
  • Cifra de afaceri anuală în 2016: 162 milioane de euro

;


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *