Bucataria este una dintre pasiunile tale? Say no more! Da start distractiei si spune raspicat: ”Sunt CHEF la mine acasa”! Toamna aceasta, Tefal lanseaza Club Tefal, locul de intalnire al celor mai mari pasionati de gatit. Alaturi de Adrian Hadean, te asteptam sa experimentezi o lume plina de savoare si sa inveti cum se prepara un meniu de 5 stele.

Inspira-te, creeaza, gateste!

Gurmand, food blogger sau createur de saveur? Club Tefal este locul in care pornesti in cele mai delicioase aventuri culinare, iti gasesti inspiratia sub indrumarea specialistilor si afli secrete bine pastrate din bucataria lui Adrian Hadean.  

Intra pe clubtefal.ro, creeaza-ti cont si incarca-te cu inspiratie! J Aici te asteapta retete delicioase, produse inovatoare care te vor ajuta sa devii ”CHEF la tine acasa”, dar si ultimele ”tips & tricks” pentru preparatele favorite.

In Club Tefal poti castiga si cele mai tari premii! Cumpara orice produs de bucatarie Tefal de se baga in priza (din categoriile aparate electrice de gatit, prepararea alimentelor si mic dejun) pana pe 31 decembrie, inscrie bonul pe http://www.clubtefal.ro si aduna puncte cu fiecare achizitie.

Am pus la bataie salariul unui CHEF, in valoare de 3000 de euro, dar si 2 salarii de Sous-Chef si 3 salarii de ucenic bucatar! Premiile pot fi castigate in functie de numarul de puncte acumulate. Iar daca te afli printre primii 300 inscrisi in fiecare luna, castigi premii garantate: un set spatule si cartea lui Adrian Hadean cu semnatura in original, cani de calatorie sau cantare de bucatarie Tefal.

Traditional, fusion sau fine dining? In Club Tefal inveti sa dai un touch special oricarui preparat.:) Pune-ti la treaba partenerii de incredere: OptiGrill® +, ActiFry Express XL, sau Ultrablend+, iar laudele pofticiosilor nu vor intarzia sa apara.

Let’s cook like a CHEF! J

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *