• Colaborarea va include productie de continut exclusiv, plasare de produse, parteneriate in cadrul diferitelor evenimente si activari media
  • Continutul nou pentru 2018 include documentarele ‘Prism’ si ‘Part of the Game Series II’

Bucuresti, 20 septembrie 2018 – Acer si Red Bull Media House au anuntat astazi reinnoirea parteneriatului pentru crearea de continut. Lucrand impreuna de peste 12 luni, cele doua companii vor continua astfel sa ofere cele mai interesante si captivante povesti din lumea emergenta a jocurilor si a eSports.

Colaborarea a inceput anul trecut, in luna mai, cu obiectivul comun de a oferi fanilor jocurilor imagini exclusive din spatele scenei, cu personalitati, locuri si tehnologii din lumea fascinanta a eSports.

Cu documentare precum “eSports Unfold” si “Part of the Game”, continutul a ajuns la milioane de vizualizari de la lansare.

“Formarea de parteneriate puternice este o parte importanta a strategiei noastre de gaming. Acer si Red Bull Media House impartasesc un angajament profund fata de sprijinirea fanilor eSports si a comunitatilor de gaming cu continut premium si autentic. Prin combinarea expertizei Acer in gaming prin intermediul produselor Predator de ultima generatie si a capabilitatilor de storytelling ale Red Bull Media House, beneficiem de o potrivire naturala si putem oferi cele mai bune produse si experiente de vizionare”, declara Hajo Blingen, Vice Presedinte, EMEA Marketing, Acer Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Pentru anul urmator, Acer si Red Bull Media House au finalizat idei noi si interesante de continut pentru a continua construirea si implicarea comunitatii de gaming. ‘Prism’ este gata de lansare si va oferi informatii din spatele scenei pentru a descopri motivele care ii fac pe fani sa iubeasca eSports. Se pregateste si o a doua serie a “Part of the Game”, care capteaza influenta culturii de gaming in patru noi orase din intreaga lume. Pentru toate povestile si recapitulari de continut, faceti click AICI.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *