A deratiza sau a nu deratiza? Aceasta este intrebarea. Fiind un iubitor convins al animalelor, imi displace ideea de a elimina soarecii chiar daca imi rod pantofii si toate cablurile. Insa, in ultimul timp, situatia a luat o intorsatura de proportii pentru ca soriceii au inceput sa se atinga de instrumentele mele muzicale. Pana aici le-a fost! Cat de mult as iubi animalele, nimeni nu imi atinge flautul din lemn fabricat manual de catre mesterii din Banat!

Am cautat pe internet cel mai eficient serviciu de deratizare si am descoperit Compania DDD. Firma se ocupa cu servicii de deratizare, iar rating-urile lor sunt toate pozitive. Asta a fost inca un motiv care sa ma incurajeze sa apelez la ei. Dupa ce le-am vizitat site-ul am fost convins 100 % ca este firma de deratizare la care vreau sa apelez. Acestia au pus pe site si informatii privind preturi servicii deratizare pentru cei care sunt interesati de pretul precis.

Am sunat la numarul lor afisat pe site, iar operatorul mi-a raspuns imediat. Le-am explicat cat de grava este situatia si am cerut serviciul A.S.AP., deoarece nu voiam sa mai pierd nici o secunda.

O echipa de deratizare s-a mobilizat imediat in dimineata celei de-a doua zi, iar eu i-am condus pe specialisti in casa si le-am aratat locurile cele mai afectate.

Acestia au constatat ca am de-a face cu o infestatie de soareci destul de mare si va fi nevoie de o deratizare chimica pentru a face treaba ca la carte.

Am acceptat sa astept afara in timp ce echipa de deratizare si-a facut treaba, iar cand au terminat am fost sfatuit sa nu intru imediat si, dupa aceea, sa tin geamurile deschise pentru a aerisi.

Am respectat toate indicatiile pe care mi le-au dat si de atunci nu am mai zarit nici coada de soarece la mine in casa.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *