Xerox a lansat in Romania platforma Xerox Global Partner Program, pentru a-i ajuta pe parteneri sa isi diversifice sursele de profit si sa isi consolideze relatiile cu clientii in contextul cresterii pietei firmelor mici si mijlocii.

Multumita acestui program premiat, partenerii vor putea beneficia de initiativele globale si regionale Xerox si de suport local pe partea de marketing din partea managerilor Xerox.

„Lansarea Global Partner Program pe pietele in curs de dezvoltare intareste angajamentul pe care ni l-am luat fata de business-ul prin parteneri, acesta fiind unul dintre principalele noastre motoare de crestere,” spune Dave Dyas, presedinte Xerox Developing Markets Organization. „Programul le ofera partenerilor actuali si viitori oportunitati de a obtine noi surse de profit si de a-si creste nivelul de competivitate pe piata.”

Global Partner Program este conceput pentru a-i ajuta pe partenerii Xerox sa se diferentieze de concurenta, sa aduca mai multa valoare in relatia cu clientii actuali si sa semneze contracte cu noi clienti. De asemenea, programul reprezinta o propunere optimizata pentru potentialii parteneri, oferindu-le acestora o gama diversificata de produse si servicii.

Odata autorizati, partenerii pot folosi o sigla Xerox Partner care le permite sa utilizeze brandul companiei, in functie de specializare si de nivelul de membru. Programul este disponibil pentru diverse categorii de parteneri si reselleri, incluzand partenerii monobrand, partenerii multi-brand care vand produse Xerox, furnizorii de solutii IT si resellerii.

„Global Partner Program demonstreaza, inca o data, faptul ca reteaua noastra de parteneri autorizati este o prioritate pentru companie,” spune Sergiu Pop, Channel Marketing Manager, Xerox Romania. „Ne dorim ca instrumentele si resursele noastre sa fie cat mai accesibile pentru parteneri, pentru ca acestia sa se poate diferentia de competitorii lor si pentru a putea oferi servicii optimizate.”

Pe langa Romania, programul se extinde si in America Latina, Brazilia, America Centrala si Caraibe, Orientul Mijlociu, Europa Centrala si de Est, tarile din Eurasia, India si Rusia.

Puteti afla mai multe despre programul Xerox pentru partenerii autorizati la: https://partnerportal.xerox.com/dmo/.

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *