PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, dă startul unei noi campanii prin care cei care își construiesc un PC nou sau au nevoie de un upgrade, beneficiază de o reducere de 15% pentru orice combo de carcasă + sursă.

carcasa + sursa cadou (7)

Astfel, în perioada 23 noiembrie – 07 decembrie 2021, clienții care vor cumpăra orice carcasă de pe site împreună cu orice sursă, vor primi o reducere de 15% față de preturile afișate pe site. Reducerea se aplică pentru ambele produse (carcasă + sursă), este valabilă în limita stocului si nu poate fi aplicată produselor din gama Business sau Desigilate.

carcasa + sursa cadou (6)

Neglijate aproape în fiecare whislist, carcasa și sursa sunt, în ciuda aparențelor,  unele dintre cele mai importante componente dintr-un sistem. Indiferent că în ecuație este vorba despre un sistem office sau un sistem performant pentru gaming, carcasa și sursa sunt componente vitale ce pot face diferența dintre un sistem bine realizat, de lungă durată și un sistem slab.

carcasa + sursa cadou (5)

Rolul unei carcase nu este doar de a ține componentele într-un singur loc. Ea poate influența într-un mod negativ performanțele calculatorului dacă este de slabă calitate. Acest lucru se întâmplă când carcasa nu poate oferi suficient spațiu pentru un flux de aer optim, iar cablurile nu pot fi aranjate corespunzător în spatele plăcii de bază.

carcasa + sursa cadou (1)

Simplul fapt că o carcasă poate fi și arătoasă este doar un bonus. Fie că dispune de sistem de iluminare RGB sau panouri transparente din sticlă/plexiglas, rolul carcasei este de a oferi spațiu pentru componente, spațiu pentru cabluri și un sistem de răcire generos. În plus, dacă vine echipată și cu filtre, va juca un rol important în prevenirea depunerii prafului.

Sursa este de departe cea mai importantă componentă a unui sistem, asigurând alimentarea tuturor pieselor. Ea joacă un rol extrem de important, mai important decât acela de a porni sistemul. Calitatea unei surse este dată de stabilitatea pe care o oferă sistemului atunci când instalația electrică este una cu probleme. Fluctuațiile de curent, tensiunile ridicate sau penele de curent pot distruge tot calculatorul, inclusiv procesorul, placa de bază sau placa video.

carcasa + sursa cadou (3)

O sursă de calitate va avea grijă să protejeze întreg sistemul indiferent de situație, să ofere un voltaj stabil în sarcină și să aibă suficientă putere.

Deşi la prima vedere nu par atât de importante, atât carcasa, cât și sursa au un aport considerabil la performanța PC-ului şi mai ales la durata de viață a componentelor. Pentru a-i încuraja pe utilizatori să acorde atenția cuvenita acestor două componente, PC Garage vine în întâmpinarea gamerilor care vor un upgrade sau un PC nou cu această ofertă atractivă: 15% reducere pentru cele doua componente.

carcasa + sursa cadou (2) (1)

Pentru a obține un raport preț-performanță cât mai bun, PC Garage are și câteva recomandări pentru clienții care vor să beneficieze de ofertă:

Spre exemplu, pentru un PC puternic realizat cu un buget mai generos, se poate alege carcasa ALPHAGEAR Oathkeeper ARGB cu panou lateral transparent (tempered glass), împreună cu Sursa Seasonic Focus GX, cu certificare  80+ Gold, putere 750W și eficiență de 90%.

O altă variantă ar fi Carcasa AQIRYS Arcturus ARGB cu patru ventilatoare de 120 mm preinstalate şi panouri transparente în lateral si frontal + Sursa Corsair TX650M 2021, 80+ Gold, 650W, care asigură o eficienţă de 90%.

Carcasa ALPHAGEAR Tactician RGB este de asemenea o opțiune bună, având 5 ventilatoare incluse și panou lateral transparent + Sursă Seasonic S12III-650, 80+ Bronze, 650W semimodulară, cu cabluri sleeved și eficiență de 90%.

Pentru cei care vor un setup de gaming mai diferit, PC Garage recomandă o carcasă albă, AQIRYS Canopus White ARGB si  Sursa Segotep SG-600B, 80+ Bronze, 500W cu o eficiență de 82% și ventilator silențios de 120mm cu control termic automat.

Pentru mai multe oferte şi informaţii accesaţi pagina campaniei –
Orice carcasa + orice sursa = 15% reducere – PC Garage

Despre PC Garage

Înființat în 2005, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România. Acesta numără peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienți înregistrați și reprezintă un reper pentru toți cei pasionați de produsele IT. Tot din pasiune a fost creat și forumul My Garage definit ca fiind comunitatea pasionaților de hardware, overclocking, modding și cai putere. Comunitatea My Garage înregistrează peste 60.000 de membri, aproximativ 450.000 vizite în fiecare lună și peste 1400 recenzii realizate de clienții PC Garage. Filosofia de afaceri a PC Garage presupune să ofere clienților săi, pe lângă produsele din ofertă, servicii specializate și de calitate.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *