București, 26 noiembrie 2021 – Huawei Consumer BG a anunțat de curând lansarea celui mai nou membru al familiei MateBook, HUAWEI MateBook 14s, și adaugă la gama sa de produse un laptop ultra-performant, oferindu-le consumatorilor o opțiune excelentă pentru a-și îmbunătăți experiența digitală inteligentă. Până pe data de 1 decembrie, consumatorii pot comanda HUAWEI MateBook 14s, pe www.huaweistore.ro, la prețul recomandat de vânzare începând de la 6.299 lei și primesc la pachet o boxă HUAWEI Sound, un rucsac și un mouse bluetooth Huawei, alături de garanție extinsă la 3 ani pentru produs. Oferta este disponibilă și în rețelele partenere de retail până pe 6 decembrie.

Noul HUAWEI MateBook 14s este proiectat pentru era productivității mobile și dispune de toate funcțiile pe care și le dorește un nomad digital: portabilitate incredibilă, un ecran generos și performant și funcții puternice de productivitate.

MateBook 14s

MateBook 14s este disponibil în 3 variante de echipare și design. Laptopul culoarea gri (Space Gray), cu configurația Intel® Core™ i5 de generația a 11-a și memorie de 8GB + 512GB are prețul recomandat de vânzare de 6.299 lei. Versiunea gri (Space Gray), cu procesorul Intel® Core™ i5 de generația a 11-a, dar cu memorie de 16GB + 512GB are prețul de 6.499 lei, iar varianta cu aceeași configurație, dar de culoare verde (Spruce Green), are prețul recomandat de vânzare de 6.699 lei.

Smart office MateBook 14s

La achiziționarea oricăruia dintre cele trei modele de pe www.huaweistore.ro, până pe 1 decembrie 2021, utilizatorii primesc garanție extinsă la 3 ani, o boxă HUAWEI Sound, un rucsac și un mouse bluetooth Huawei. Oferta este disponibilă și în rețelele partenere de retail până pe 6 decembrie.

Printre diferențiatorii cei mai importanți în comparație cu alte produse similare este suita unică de inovații inteligente Huawei, care oferă o experiență de utilizare îmbunătățită.

Huawei Share este una dintre aceste soluții, bazată pe tehnologia inteligentă Huawei, ce le permite utilizatorilor să partajeze cu ușurință fișiere între diferite dispozitive, iar cablurile de date sunt de domeniul trecutului. Imaginile, videoclipurile și documentele de pe smartphone-ul Huawei pot fi transferate rapid pe noul notebook HUAWEI MateBook 14s prin doar câteva atingeri. Însă, Huawei Share este departe de a fi doar un simplu mod de transfer de fișiere. Printre numeroasele sale funcții, Multi-Screen Collaboration ilustrează potențialul tehnologiei distribuite, permițând utilizatorilor să controleze două dispozitive simultan pe un singur ecran. De exemplu, ecranul unui smartphone Huawei poate fi afișat pe ecranul HUAWEI MateBook 14s, pentru vizionare amplă pe un singur ecran.

Multi-Screen Collaboration facilitează colaborarea perfectă între două dispozitive. Datorită funcției Huawei Share încorporate în touchpad, setarea Multi-Screen Collaboration se realizează cu ușurință prin atingerea smartphone-ului pe touchpad-ul de pe HUAWEI MateBook 14s. Odată ce două dispozitive sunt conectate, utilizatorul poate transfera cu ușurință fișiere între ele pur și simplu trăgându-le peste interfețe. Perifericele sunt partajate, astfel încât tastatura și mouse-ul pot fi folosite pentru a controla smartphone-ul sau tableta conectată, iar utilizatorii pot chiar folosi aplicațiile de pe un dispozitiv pentru a deschide fișiere stocate pe altul. Pentru editarea unei fotografii realizate cu smartphone-ul, software-ul de pe MateBook 14s poate edita rapid imaginea, fără a fi nevoie de transfer manual prealabil de fișiere. Având în vedere că tehnologia distribuită conectează două dispozitive la nivel de sistem, utilizatorii pot chiar să efectueze și să primească apeluri audio și video prin intermediul computerului, și să utilizeze microfonul și camera de pe computer pentru conversații.

O altă funcție avantajoasă a tehnologiei Multi-Screen Collaboration sunt diferitele moduri de afișare, care sporesc productivitatea și oferă o nouă experiență de utilizare a mai multor dispozitive într-un singur ecosistem. Există trei moduri disponibile ce satisfac nevoile consumatorilor în diferite scenarii: Mirror, Extend și Collaborate.

În modul Mirror, interfața laptopului este duplicată pe o tabletă, afișând exact același conținut pe ambele dispozitive. De exemplu, când lucrează pe un laptop, utilizatorii pot folosi această funcție pentru a proiecta ecranul pe tabletă, transformând-o astfel într-o tabletă grafică digitală pentru a adăuga lucrării lor strălucire sau detalii. În plus, de exemplu, atunci când nu există niciun proiector în jur pentru prezentarea unui document, modul Mirror proiectează ecranul computerului pe tabletă, astfel încât utilizatorul să poată privi computerul în timp ce ceilalți urmăresc prezentarea pe tabletă.

Modul Extend, poate fi folosit ca ecran extern pentru un computer. Utilizatorul beneficiază astfel de un spațiu mai mare pentru a afișa și compara conținut și îmbunătățește considerabil eficiența. Mulți utilizatori aleg să adauge un monitor suplimentar pe birou pentru a îmbunătăți productivitatea, dar pentru că monitoarele tradiționale sunt voluminoase, grele și mult mai puțin portabile, HUAWEI MateBook 14s și, de exemplu, tableta HUAWEI MatePad 11 sunt alegeri excelente pentru călătoriile de afaceri. În timpul călătoriei cu trenul sau avionul, tableta poate fi utilizată pentru citit, editare de fișiere, redarea muzicii sau vizionarea de videoclipuri. Odată ajunși la destinație, utilizatorii pot activa modul Extend pentru Multi-Screen Collaboration tabletă-PC, care transformă tableta într-un monitor pentru laptop. Oriunde ar merge, utilizatorii pot folosi două ecrane pentru a lucra mai eficient și a fi mai productivi.

Modul Collaborate distruge pentru prima dată barierele dintre Windows și HarmonyOS 2. Utilizatorii pot folosi mouse-ul laptopului pentru a muta textul, imaginile și fișierele selectate între cele două dispozitive. În plus, pot folosi tastatura laptopului pentru a răspunde la mesajele și e-mailurile primite pe tabletă. Noile actualizări la Multi-Screen Collaboration permit și deschiderea pe computer a trei aplicații mobile simultan, funcție perfectă pentru persoanele cărora le place să aibă mai multe aplicații sau ferestre deschise în același timp – fie că e vorba de muncă sau de aplicații de shopping.

Mai mult, utilizatorii de MateBook își pot proiecta wireless ecranul PC-ului pe monitoarele HUAWEI MateView și își pot crește productivitatea datorită ecranului mult mai generos. Cu modul Duplicate sau Extend, aceștia pot deschide mai multe ferestre simultan pentru multitasking eficient, cum ar fi atunci când creează o prezentare PowerPoint în timp ce navighează pe internet. Fișierele pot fi trase și peste interfețe, pentru un transfer rapid și productivitate sporită.

Huawei Share nu este singurul atu al Huawei. Cu PC Manager, o funcție perfecționată de Huawei în decursul anilor, utilizarea HUAWEI MateBook 14s cu alte dispozitive Huawei devine și mai eficientă. Cu un simplu click în PC Manager, computerul se poate conecta la Internet folosind datele celulare ale smartphone-ului. Funcția PC Manager simplifică și gestionarea fotografiilor pe dispozitive, centralizând toate conținuturile media. În plus, realizarea de capturi de ecran este incredibil de intuitivă datorită instrumentului integrat care permite capturi de ecran dreptunghiulare, de tip fereastră, full-screen sau free-style, cu doar câteva clicuri.

Așadar, noul HUAWEI MateBook 14s dispune de numeroase funcții care ajută utilizatorul să creeze un smart office perfect pentru birou, lucrul de acasă sau deplasări.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *