A cunoaste una sau mai multe limbi straine reprezinta o abilitate necesara in ziua de astazi pentru persoanele care doresc un loc de munca bun, in tara sau in strainatate, sau daca doresc sa urmeze anumite studii. De aceea, efectuarea unor teste de competenta lingvistica reprezinta o actiune importanta pentru a afla la ce nivel te afli. Site-ul institutului de cursuri la distanta Eurocor ofera gratuity teste online de limbi straine. Poti efectua un test franceza ce iti va poate afisa exact nivelul tau in ceea ce priveste aceasta limba. De asemenea, poti face si un test engleza, limba obligatorie pe piata muncii. Daca cunosti limba lui Goethe, un test germana este tot ce iti trebuie pentru a-ti evalua competentele.

Rezultatele testului tau de competenta lingvistica sunt afirmatii clare si succinte ale nivelului tau. In ziua de azi multe guverne, companii si institutii solicita efectuarea unor teste inainte de anagajare. Daca scrii in CV ca limba cunoscuta este la nivel B2, de exemplu, acest lucru spune mai mult decat trebuie sa stie angajatorii despre tine si abilitatile tale. Deci, pentru cineva care doreste sa lucreze intr-o anumita tara sau sa obtina un job bun, un test de competenta lingvistica ar putea fi un element necesar al aplicatiei sale.

O alta virtute a testelor de competenta lingvistica este ca, dupa ce le treci, acestea devin un instrument de incredere extraordinar. Pentru a sti cat esti de bun in a vorbi o limba straina, este suficient sa faci un test rapid.

Desigur, aceste teste sunt doar un mic pas, insa unul suficient pentru a afla informatii despre propriile competente. Daca in urma testelor observe ca ai anumite lacune, poti apoi urma cursuri de perfectionare in limba straina dorita. Astfel de cursuri se pot face si prin corespondenta, tot prin intermediul Insitutului Eurocor. Cursurile de limbi straine sunt eficiente si bine structurate, iar pretul lor este mult mai mic fata de alte cursuri unde trebuie sa te deplasezi si sa asisti. In plus, cursurile Eurocor le poti urma oricand, in timpul liber, fara a-ti da programul personal peste cap.

Intra pe www.eurocor.ro si testeaza-ti competentele de limba rapid si usor!