A venit luna septembrie, si, odata cu aceasta luna, incepe si un nou an scolar. Toti parintii sunt preocupati cu achiztionarea rechizitelor, ghiozdanelor si uniformelor sau tinutelor speciale pentru scoala. Insa, sa stiti ca mai puteti achiztiona ceva pentru micutele domnisoare. Este vorba despre bijuterii copii. Nu ne referim la lanturi si bratari, sau inele din aur, ci la bijuterii finute, precum cerceii, pe care fetitele sa le poata purta chiar si la scoala.

Desi intr-o unitate de invatamant este ceruta o tinuta decenta, prezenta unor cercei discreti din argint nu va reprezenta nicio problema. In plus, puteti achiztiona mai multe modele pentru a-i putea schimba frecvent. Domnisoara se va simti bine si va fi incantata sa poata purta si ea astfel de bijuterii pentru copii.

Unde gasiti cercei speciali pentru micutele domnisoare? Va recomandam magazinul Ioanei Preda. Desi specialitatea creatoarei sunt bijuteriile pentru femei, nici la capitolul de creatie in ceea ce priveste aceste bijuterii copii argint nu se lasa mai prejos. Fiind adepta discretiei si elegantei, Ioana Preda pune la dispozitie cateva modele de cercei ce vor fi adorati de orice fetita. Desigur, pe site sunt si bratari si coliere, insa sa luam cateva exemple de bijuterii pentru urechiusele micutelor:

  1. Cercei argint Lebada. Cerceii Lebada, pentru copii, sunt definitia inocentei si a unui univers roz, perfect. Finuti, cu o stralucire aparte, acesti cercei reprezinta o alegere inspirata, iar fetitele voastre ii vor indragi din prima clipa. Acesti cercei pentru copii, din argint 925 placat cu aur roz, pe lobul urechii, sunt stilizati in forma de lebada, cu email roz. Cerceii au inchizatoare normala cu surub.
  2. Cercei argint Mushroom. Cerceii din argint, Mushroom, par culesi dintr-o padure fermecata. Fetitele nu vor putea sa nu ii iubeasca. Sunt finuti, draguti si pot fi purtati chiar si la scoala, fiind un model discret. Cerceii Mushroom sunt din argint 925 rodiat, stilizati in forma de ciuperca, cu email roz. Cerceii au inchizatoare normala cu surub.
  3. Cercei argint Trifoi. Toata lumea este de acord cand spunem ca trifoiul nu putea sa lipseasca din categoria bijuteriilor create special pentru copii. Acesti cercei reprezinta un model vesel si colorat. Cerceii Trifoi pentru copii sunt la fel de fresh si efervescenti ca o plimbare prin natura. Sunt creati din argint 925 rodiat, cu email verde, stilizati in forma de trifoi. Cerceii au inchizatoare normala, cu surub.

Aceste bijuterii pot fi o surpriza pentru cele mici de care vor fi cu singuranta mai mult decat incantate.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *