Hai la EURO: Dr. Alexandra Mircea, medic dentist, oferă prin tragere la sorți 4 bilete la meciul România-Ucraina.

Fotbalul nu este doar despre goluri și trofee, ci și despre pasiunea oamenilor pentru sport și un motiv important de a fi împreună. Printr-o inițiativă inedită care reunește frumusețea zâmbetelor și bucuria românilor pentru calificarea naționalei de fotbal, Dr. Alexandra Mircea, cel mai urmărit dentist român pe social media, cu o comunitate care însumează peste 1 milion de followers, organizează o tombolă specială oferind 4 bilete Prime Seats la EURO 2024.

Zâmbim împreună pentru România

Zâmbetele fac parte din lumea fotbalului, plină de entuziasm și bucurie. De la copiii care experimentează prima prezență pe stadion, până la suporterii înfocați din galerii, fiecare contribuie la motivația jucătorilor care luptă pentru un scor câștigător.

“Pe parcursul carierei mele în stomatologie, am observat puterea unui zâmbet și modul în care acesta poate aduce bucurie și încredere în viețile oamenilor. Acum, doresc să extind această experiență și în lumea fotbalului, aducând zâmbetele și pe stadion la EURO 2024. Mă voi afla la meciul de debut al României de pe 17 iunie pentru a face galerie unor sportivi formidabili, de care sunt mândră. În plus, 4 dintre voi se vor bucura de aceeași experiență de neuitat. Hai să facem diferența din tribune!”, spune Dr. Alexandra Mircea.

Hai la EURO: Prime Seats pentru cea mai intensă experiență

Biletele Prime Seats oferă nu doar accesul la meciul de debut al României la EURO 2024, ci și posibilitatea de a trăi magia fotbalului chiar din tribunele de pe Munich Football Arena, pe 17 iunie. Câștigătorii vor avea privilegiul de a experimenta emoțiile și bucuria victoriei alături de Dr. Alexandra Mircea și echipa sa și de cei mai pasionați susținători ai echipei naționale prezenți la meci.

“Fotbalul și stomatologia par a fi două lumi diferite, dar ambele aduc bucurie și emoție. Îmi propun să conectez aceste două pasiuni și să fac din experiența EURO 2024 un moment de neuitat pentru toți cei implicați”, completează Dr. Alexandra Mircea.

Cum te poți înscrie

Înscrierea la tombolă este simplă: cei interesați pot vizita site-ul www.hailaeuro.ro pentru a completa formularul de înscriere până pe 20 mai. Numele celor 4 câștigători vor fi extrase la sorți cu ajutorul platformei random.org, oferind tuturor șansa egală de a câștiga un loc la acest eveniment istoric.

Despre dr. Alexandra Mircea

Dr. Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist pe Social Media. Este medic stomatolog și Dental Awareness speaker. Este, de asemenea, absolventă a cursului Leadership Principles al Harvard Business School.

 


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *