Zilele toride vin cu oferte noi de achiziție la unul dintre cele mai noi device-uri Motorola, razr 40 ultra, un telefon pliabil iconic, care combină inovația și eleganța!

În perioada aceasta, fie că vei opta pentru Infinite Black, Glacier Blue sau Viva Magenta, la cumpărarea unui motorola razr 40 ultra vei beneficia de oferte speciale la partenerii Motorola –  Altex, eMAG, Flanco, Orange. Astfel, vei avea parte atât de performanțele și designul sofisticat ale lui razr 40 ultra, cât și de vouchere cadou de care să te bucuri la următoarea ta achiziție.

Începând cu 25 iulie, la achiziția unui motorola razr 40 ultra de la eMAG sau Flanco, cumpărătorii vor beneficia de un voucher în valoare de 1000 lei pentru comenzi viitoare. Voucherul va fi primit de cumpărători indiferent de tipul de cont sau de mediul de cumpărare (online sau magazin fizic) și va putea fi utilizat pentru orice tip de produs. Campania este valabilă până la data de 07 august 2023.

Și magazinele Orange au pregătit o ofertă atractivă pentru motorola razr 40 ultra, care va beneficia de un voucher în valoare de 200 EUR pentru vechiul telefon prin programul buy-back. Oferta este valabilă începând cu 25 iulie până pe 31 august 2023. Mai multe informații despre programul de buy-back pot fi accesate aici: https://www.orange.ro/servicii/buy-back/.

Începând cu 27 iulie, cumpărătorii vor primi un voucher în valoare de 1000 Ron la achiziția unui motorola razr 40 ultra din magazinele Altex, pe care îl vor putea folosi la cumpărături viitoare. Vei beneficia de voucher indiferent de mediul de achiziție (online sau în magazinele fizice) și îl vei putea utiliza pentru orice produs. Campania este valabilă până la data de 02 august 2023.

Așadar, dacă ești în căutarea unei oferte avantajoase de achiziție și vrei să beneficiezi de experiența oferită de motorola razr 40 ultra, acum este momentul potrivit să te bucuri de surprizele verii!


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *