București, 31 octombrie 2022 – HUAWEI Mate 50 Pro a înregistrat cel mai mare scor din istoria DXOMARK, un punctaj remarcabil de 149, fiind cel mai performant smartphone în materie de fotografie disponibil în prezent pe piață.

Smartphone-ul este echipat cu o cameră de ultimă generație de 50 MP Ultra Aperture, având prima diafragmă fizică reglabilă cu 10 trepte din lume, începând de la f/1.4, performanță superioară.

 

Cel mai recent lansat smartphone de la Huawei, HUAWEI Mate 50 Pro, a înregistrat un rezultat remarcabil în urma testului DXOMARK al laboratorului de evaluare a calității, excelând în fața celor mai mari concurenți ai industriei în ceea ce privește performanța generală și caracteristicile în materie de fotografie.

Locul 1 din clasamentul DXOMARK a revenit la HUAWEI

Cel mai recent clasament DXOMARK indică faptul că noul HUAWEI Mate 50 Pro este echipat cu cea mai bună cameră disponibilă pe piață. Smartphone-ul vârf de gamă de la Huawei vine cu o cameră puternică Ultra Aperture de 50 MP și prima diafragmă fizică reglabilă pe 10 trepte din lume, care încorporează progrese cheie în sistemul optic, structura mecanică, tehnologia și procesarea imaginii. Camera Ultra Aperture este echipată cu diafragmă variabilă f/1.4-4 și, în combinație cu motorul de imagine XD Fusion Pro, poate seta calitatea imaginii aproape la nivelul camerei DSLR capturată pe un smartphone.

 

Cu un scor DXOMARK de 149 de puncte, HUAWEI Mate 50 Pro ocupă locul 1 în clasamentul camerelor noastre pentru smartphone-uri. De asemenea, a obținut cel mai bun scor pentru fotografii până în prezent, datorită rezultatelor excelente în categoriile de expunere, focalizare și textură/zgomot.

Pro din toate punctele de vedere

Pe lângă capabilitățile puternice ale camerei, noul HUAWEI Mate 50 Pro vine cu design-ul remarcabil de simetrie axială dedicat seriei Mate. De asemenea, folosește pentru prima dată designul elegant în relief Clous de Paris, cu model în trepte, prezentând un nou tip de estetică, realizată până la ultimul detaliu.

Noul HUAWEI Mate 50 Pro, în versiunea specială din piele vegană Orange, este echipat cu sticlă „Kunlun Glass”, ceea ce îl face și mai rezistent la cădere, potrivit certificării de cinci stele de rezistență la căderi de sticlă de la SGS din Elveția. Acest lucru îl face primul smartphone care a obținut vreodată această certificare, marcând o altă reușită Huawei în domeniul științei materialelor. Noul smartphone Huawei prezintă și rezistența crescută la apă cu rating IP68 de până la 6 metri adâncime, suportând cu ușurință în mediile umede și praful

HUAWEI Mate 50 Pro include o tehnologie de ultimă generație care mărește substanțial performanța și este primul care rulează pe EMUI 13, care eficientizează interacțiunile zilnice cu o navigare fără efort cu o singură atingere.

Preț și disponibilitate

HUAWEI Mate 50 Pro (8GB+512GB + 8GB+256GB) este disponibil spre vânzare pe Huawei Store la prețul recomandat de 5999 lei (varianta Black) și 6499 lei (variante Orange).

Pentru mai multe informații despre cel mai recent smartphone Huawei, accesați https://consumer.huawei.com/ro/.

Pentru a verifica raportul complet de clasare a smartphone-urilor DXOMARK, accesați: https://www.dxomark.com/smartphones/.

 

 

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind o treime din populația lumii. Compania deţine 14 centre R&D în ţări precum Germania, Suedia, India şi China. Huawei Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive din gama wearable și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.huawei.com/en

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

Youtube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *