Noua caracteristică va fi disponibilă treptat pe mai multe dispozitive Galaxy, începând cu Galaxy S22

 

București, România – 27 octombrie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat la nivel global Maintenance Mode, o nouă setare de confidențialitate pentru anumite dispozitivele Samsung Galaxy, în urma unui program pilot de succes derulat în Coreea și lansat inițial în China. Maintenance Mode oferă mai multă siguranță utilizatorilor și permite acestora să blocheze accesul la informații personale, cum ar fi fotografii, mesajele sau contacte.

,,Viețile personale și profesionale sunt legate în ziua de azi de un smartphone, care păstrează informații importante pentru un utilizator, de la date cardurilor, la fotografii de familie. Cu Maintenance Mode, utilizatorii Galaxy au o siguranță în plus că datele lor rămân confidențiale, chiar dacă telefonul lor ajunge la o altă persoană. Acesta este doar cel mai recent exemplu al eforturilor noastre constante de a introduce noi modalități pentru ca utilizatorii să se simtă în siguranță și în control, știind că noi îi protejăm”, a declarat Seungwon Shin, vicepreședinte și șef al echipei de securitate din cadrul diviziei Mobile eXperience de la Samsung Electronics.

Maintenance Mode este o modalitate de a crea un cont de utilizator separat atunci când un utilizator își duce, de exemplu, dispozitivul la reparat, astfel încât să poată fi operate funcțiile de bază, fără a putea accesa informațiile private. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să selecteze Maintenance Mode în meniul „Battery and device care” din „Settings” și să repornească smartphone-ul. De îndată ce este repornit, accesul la toate informațiile personale, inclusiv fotografiile, documentele și mesajele lor vor fi restricționate.

Odată ce Maintenance Mode este activat, persoana căreia i-a fost încredințat dispozitivul nu va putea recupera nici aplicațiile instalate de utilizator. Datele, conturile generate sau aplicațiile descărcate de pe Galaxy Store la utilizarea Maintenance Mode sunt șterse automat de îndată ce posesorul dispozitivului dezactivează noua caracteristică.

Dispozitivele Samsung Galaxy sunt protejate în plus de Knox, platforma de securitate Samsung care asigură protecție multistratificată. Prin colaborarea deschisă cu parteneri de încredere din industrie, orice potențiale amenințări pot fi descoperite și neutralizate mai rapid. Securitate hardware și software este integrată la nivelul întregului dispozitivului, de la cipurile din interior, până la aplicațiile pe care utilizatorii le descarcă, pentru protecție în timp real, 24/7. Dispozitivele Samsung Galaxy oferă utilizatorului mai mult controlul și transparența în termeni de securitate, cu funcții precum Security and Privacy Dashboard și Permission Manager, prin intermediul cărora aceștia pot vedea cu ușurință ce se întâmplă cu datele lor.

Samsung depunde eforturi constant pentru a identifica noi metode de siguranță pentru utilizatori. În 2021, Samsung a introdus Knox Vault, care izolează cele mai importante informații de restul dispozitivului. În luna octombrie, compania a prezentat Knox Matrix, viziunea sa pentru următorul nivel de securitate pe mai multe dispozitive. Inovând continuu pentru a oferi cele mai sigure și private experiențe, Samsung își propune să fie fruntaș în domeniul securității mobile.

Disponibilitate

Maintenance Mode a fost testat cu succes pe seria Galaxy S21 în Coreea, în iulie și apoi lansat în China în septembrie 2022. Maintenance Mode s-a lansat la nivel global la sfârșitul lunii octombrie, urmând să fie disponibil în următoarele luni și pe ale modele cu One UI 5, iar pe parcursul anului 2023 și pe alte dispozitive Galaxy.

Pentru mai multe informații, accesați news.samsung.com/galaxy și www.samsungmobilepress.com.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *