Cu funcții avansate dedicate productivității, un procesor mai rapid, conectivitate 5G și Wi-Fi 6E, Galaxy XCover6 Pro are drept scop îmbunătățirea muncii în echipă și a colaborării la locul de muncă

 

 

București – 29 iunie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi lansarea noului Galaxy XCover6 Pro, un smartphone proiectat special pentru companii, suficient de puternic pentru a susține cele mai solicitante tipuri de afaceri. XCover6 Pro oferă mobilitate îmbunătățită, garantează performanță, securitate end-to-end și durabilitate, în sprijinul oamenilor activi pe piața muncii, indiferent dacă lucrează la birou sau sunt pe teren.

“Extinderea tehnologiei mobile la locul de muncă înseamnă că afacerile nu se mai limitează la un birou. Companiile trebuie, astfel, să evolueze pentru a ține pasul cu schimbările continue”, a declarat KC Choi, Vicepreședinte Executiv și Președinte al echipei Global Mobile B2B și al MX Business, în cadrul Samsung Electronics.

galaxy_xcover6_pro_backfront

“Am creat seria Galaxy XCover Pro pentru a oferi companiilor un dispozitiv mobil suficient de puternic pentru a rezista rigorilor din mediul de afaceri. Suntem încântați să ducem acest angajament mai departe prin lansarea Galaxy XCover6 Pro, un dispozitiv care asociază durabilitatea fără compromisuri cu conectivitatea perfectă, crescând astfel șansele de succes ale companiilor, indiferent de forma și dimensiunea lor.”, a adăugat KC Choi.

Performanță ridicată pentru productivitate imbatabilă

Galaxy XCover6 Pro reprezintă un progres în ceea ce privește performanța. Noul telefon este alimentat de un procesor îmbunătățit de 6nm care asigură încărcare mai rapidă și posibilitatea angajaților de a termina  mai repede din sarcinile pe care le au de îndeplinit. Cu un card microSD opțional , XCover6 Pro oferă spațiu de stocare extensibil, ceea ce înseamnă zero compromisuri în muncă. De asemenea, este primul dispozitiv din seria XCover care acceptă rețele 5G, prin urmare, se poate lucra pe dispozitiv oriunde poate fi găsită o zonă cu acoperire 5G. Iar cu suport pentru bandă de 6GHz pentru Wi-Fi 6E, XCover6 Pro ușurează munca de echipă și transformă colaborarea într-una de impact. 

În ziua de astăzi se poate lucra de oriunde, motiv pentru care angajații au nevoie de un dispozitiv agil și fiabil. Cu Galaxy XCover6 Pro, utilizatorii pot prelungi durata de viață a bateriei dispozitivului lor, cu atât mai mult cu cât aceasta este înlocuibilă. În plus, standul de încărcare POGO permite mai multor utilizatori să își încarce dispozitivele simultan.

galaxy_xcover6_pro_main

Pentru cei care își împart timpul între birou și munca la distanță, Galaxy XCover6 Pro este prevăzut cu aplicația Samsung DeX.  Aplicația permite utilizatorilor să-și conecteze dispozitivul la un ecran extern, dar și la tastatură și mouse și să se bucure de o experiență asemănătoare PC-ului. Angajații pot utiliza, de asemenea, XCover6 Pro pentru a face fotografii și a lua notițe în deplasare, pentru ca apoi să acceseze fără probleme imaginele surprinse pentru a realiza rapoarte odată ce s-au întors la birou – toate acestea, folosind un singur dispozitiv.

Puternic și simplificat – pentru medii de lucru provocatoare


Galaxy XCover6 Pro este conceput pentru a suporta condiții extreme de lucru, ceea ce îl face partenerul perfect pentru orice afacere – indiferent dacă este folosit de exemplu de șoferi-curieri, de reprezentanți de vânzări sau de ofițeri de poliție. Cu un design durabil certificat MIL-STD-810H , rating IP68  și Corning® Gorilla® Glass Victus®+, este construit pentru a rezista la condiții severe, luând în considerare mai ales munca pe teren. Mai mult, în mediile în care sunt necesare mănuși sau în care angajații folosesc dispozitivul afară în ploaie, setările de sensibilitate la atingere pot fi ajustate pentru a crește receptivitatea ecranului.

Galaxy XCover6 Pro este rezistent și reduce în același timp impactul asupra mediului. Folosirea de materiale plastice reciclate ca parte a design-ului durabil și bateria înlocuibilă permit dispozitivului să funcționeze optim pe tot parcursul ciclului său de viață extins. Samsung oferă, de asemenea, actualizări de securitate timp de până la cinci ani și patru upgrade-uri suplimentare One UI și OS , după lansarea globală inițială, ceea ce aliniază Galaxy la obiectivul global de reducere a deșeurillor electronice.

Galaxy XCover6 Pro este printre cele mai durabile smartphone-uri disponibile, dar și printre cele mai puțin voluminoase. Duritatea sa este echilibrată printr-un design elegant, întâlnit mai des la dispozitivele de consum. Are o formă mai subțire și mai ergonomică decât smartphone-urile tradiționale robuste. XCover6 Pro are o grosime mai mică de zece milimetri și dispune de un ecran dinamic complet de 6.6 inci, cu o rată de refresh de 120Hz , pentru o succesiunea mai lină a cadrelor de pe ecranul telefonului.

Adaptat pentru nevoile de afaceri de astăzi


Galaxy XCover6 Pro a fost conceput pentru a ajuta companiile să crească prin evoluția continuă a tehnologiei mobile. Dispozitivul este protejat prin intermediul Samsung Knox, platformă de securitate mobilă end-to-end, care oferă protecție pornind chiar de la cip. Platforma funcționează ca un seif, cu protecție de tip hardware, complet integrat cu software-ul terminalului mobil, pentru a oferi protecție end-to-end și în timp real.

Software-ul One UI  de la Samsung oferă extra protecție. El asigură administratorilor de infrastructură IT și utilizatorilor un control ușor asupra dispozitivelor lor, printr-o interfață intuitivă și opțiuni transparente de partajare și protecție. Administratorii pot gestiona de la distanță dispozitivele pentru a se asigura că sunt sigure, în timp ce sistemul biometric pentru recunoașterea facială și amprenta digitală permit doar utilizatorului să acceseze dispozitivul.

Galaxy XCover6 Pro poate fi adaptat oricărei afaceri. Acesta include două chei programabile care pot fi personalizate pentru a efectua funcții specifice , în funcție de afacere. Utilizatorii pot utiliza dispozitivul pentru a citi și scana codurilor de bare prin Knox Capture  sau ca un walkie-talkie prin funcția push-to-talk , prevăzută acum cu un volum de difuzor puternic . Și, pentru că fiecare loc de muncă vine cu cerințe diferite, XCover6 Pro dispune de accesorii  variate de la Samsung și parteneri, cum ar fi Smart Case, încărcătoare POGO/multi-device/battery pack, suporturi de încărcare, cleme pentru curele și căști PTT.

Disponibilitate
Galaxy XCover6 Pro va fi disponibil începând cu a doua jumatate a lunii iulie 2022 pe anumite piețe din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, disponibilitate care se va extinde și în alte regiuni, la o dată ulterioară.

Pentru mai multe informații, despre cele mai recente dispozitive Galaxy de la Samsung, vă rugăm să accesați news.samsung.com/galaxywww.samsungmobilepress.com sau www.samsung.com/business.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Specificații

Galaxy XCover6 Pro
Ecran* 6.6-inci, 20:9, FHD+**, TFT, up to 120Hz**, Corning® Gorilla® Glass Victus®+, Touch Sensitivity***
* Măsurată în diagonală ca un dreptunghi complet, fără a lua în calcul colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.

 

** Rata de refresh a ecranului variază în funcție de aplicația utilizată. Este posibil ca anumite aplicații să nu accepte rata de până la 120Hz. Rata de refresh adaptabilă acceptă până la 120Hz, ajustează automat  mișcarea, în funcție de necesitate, în timp ce rata de refresh standard acceptă o rată de refresh a ecranului de 60 Hz.

 

*** Conform testelor interne de laborator, în cazul folosirii mănușile din piele mai subțiri de 2mm, sensibilitatea la atingere permite creșterea capacității de responsiveness. Dispozitivul poate fi utilizat în medii umede, dar nu complet scufundat sub apă. Atingerea subacvatică nu este disponibilă. Nivelul de responsiveness la atingere poate varia în funcție de materialul și grosimea mănușilor, precum și de alte condiții de mediu.

Sistem de operare Android 12.0
Dimensiuni 168.8 x 79.9 x 9.9mm(235g*)
* Dimensiunea poate varia în funcție de piață
Cameră Spate 50MP F1.8, AF + 8MP F2.2, Ultra-Wide + Flash
Față 13MP F2.2
Memorie și Spațiu de Stocare * 6 + 128GB, microSD până la 1TB**
* Disponibilitatea spațiului de stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat, de piață, de dimesiunea fițierelor și de format

** Cardul MicroSD se vinde separat

Procesor Procesor 6nm Octa-Core
Baterie*** Înlocuibilă în funcție de nevoia utilizatorului **, 4,050mAh (tipic)*
Valoarea tipică testată în condiții de laborator. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în calcul eșantioanele de baterii testate în conformitate cu standardul IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3.950mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de rețea, de modul de utilizare și de alți factori.

** Bateria extra înlocuibilă și standul de încărcare POGO se vând separat. În cazul bateriilor înlocuibile, doar produsele certificate Samsung sunt compatibile.

*** Încărcătorul de vinde separat.

Conectivitate 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E(802.11 a/b/g/n/ac/ax, 802.11mc)***, Wi-Fi Direct, Bluetooth® v5.2, NFC(eSE)
* Serviciile 5G sunt acceptate numai în locațiile activate care permit rețeaua 5G. Necesită o conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator, furnizor de conținut și mediul utilizatorului.

** Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață sau de transportator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator, furnizor de conținut și mediul utilizatorului.

*** Disponibilitatea rețelei Wi-Fi 6E poate varia în funcție de piață, de furnizorul de rețea și de mediul de utilizare. Necesită o conexiune optimă. Este nevoie de ruter Wi-Fi 6E.

SIM Dual SIM sau Single SIM*
* Tipul de suport pentru SIM variază în funcție de piață. Disponibilitatea SIM încorporată variază în funcție de piață.
Interfață Type-C USB 3.2, POGO Pin (doar pentru încărcare)
Senzori Accelerometer, Geomagnetic, Gyro, Light, Fingerprint, Proximity, Barometer*
*Disponibilitatea barometrului poate varia în funcție de piață
GPS GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS*
* Disponibilitatea GNSS poate varia în funcție de piață
Standard de protecție IP68*, MIL-STD-810H Certified**, Corning® Gorilla® Glass Victus®+
* Certificare IP68 : Rezistent la apă în până la 1,5 metri de apă proaspătă timp de până la 30 de minute și protejat de praf, murdărie și nisip. Se clătește reziduul/se usucă după umezire. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau piscină.

** Certificare MIL-STD-801H: atitudine, umiditate, imersie, salt fog, praf, vibrații, cădere etc. MIL-STD-810H este o formă standardizată de testare concepută de armata SUA pentru a evalua cu precizie limitările dispozitivului.

Sunet Dolby Atmos®
Microfon 2 Microfoane
Securitate Samsung Knox
Autentificare biometrică Recunoaștere facială, cititor de amprentă prin Power Key (side key)
Funcții programabile Personalizare prin XCover Key și Top Key

*Specificațiile variază în funcție de piață  

* Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *