București, România (27 iunie, 2022) – ViewSonic Corp., un important furnizor global de soluții grafice, prezintă cea mai recentă soluție EdTech – UNIVERSE by ViewSonic la ISTE Live 22 Conference & Expo, New Orleans, LA, între 27-29 iunie, 2022. Versiunea beta a UNIVERSE by ViewSonic prezintă un mediu virtual 3D imersiv construit pentru educație. Acesta facilitează experiențele interactive de învățare care stimulează implicarea, sporesc colaborarea și încurajează sentimentul de apartenență pentru momentele în care clasele nu pot fi împreună în același spațiu fizic.

„Pandemia a schimbat peisajul educațional și am putut vedea cum inovația digitală și tehnologia au ajutat comunitatea educațională să depășească provocări neprevăzute în această perioadă”, a declarat Kevin Chu, director al UNIVERSE Business Unit la ViewSonic. „Prin angajamentul continuu al ViewSonic față de inovația din domeniul EdTech, am creat o platformă de învățare digitală imersivă, concepută pentru a îmbunătăți experiențele de învățare în afara sălii de clasă.  UNIVERSE by ViewSonic își propune să sprijine educatorii să predea în timp ce beneficiază de mai multă libertate și creativitate în cadrul mediilor de învățare online.”

Image 1_Key Visual

UNIVERSE by ViewSonic oferă spații de învățare virtuale imersive, cum ar fi săli de clasă, săli de curs și spații de colaborare. Elevii se pot exprima și pot interacționa cu colegii prin intermediul unor avatare personalizate. Comenzile intuitive le permit să navigheze în campusul digital și să se implice alături de colegii de clasă într-un mediu digital sigur, în care se vor simți în largul lor și unde pot dezvolta legături personale și semnificative. Comunicarea se poate realiza intuitiv prin mesaje private și de grup, emoticoane și audio.

Image 4_Scenario Image_Chat Together

Profesorii pot utiliza diverse instrumente de predare cum ar fi partajarea ecranului, prezentarea unui feed și crearea de teste care să se potrivească cel mai bine nevoilor fiecărei clase. Între timp, elevii pot colabora prin discuții deschise în spațiul principal de învățare sau se pot separa în diferite săli de întâlnire pentru discuții mai aplicate.

Cu ajutorul funcțiilor de gestionare a clasei virtuale, profesorii pot comuta între modul curs și modul discuții în funcție de scenariul de învățare. În plus, după fiecare oră sunt disponibile rapoarte detaliate de învățare care oferă informații despre nivelul de implicare al elevilor, sprijinind profesorii cu informații bazate pe date pentru îmbunătățirea rezultatelor învățării într-un mediu digitală.

 Image 2_Scenario Photo_Classroom

Pentru mai multe informații despre UNIVERSE by ViewSonic, vă rugăm să accesați videoclipul: https://youtu.be/1CADhEJOdls.

ViewSonic la ISTELive 22

Unde: Standul #648, Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA, SUA

Când:

  • 10:45 -17, luni, 27 iunie.
  • Marți, 28 iunie, între orele 8:30 și 17:00.
  • Miercuri, 29 iunie, între orele 8:30 și 14:30

 

Despre ViewSonic

Fondată în California, ViewSonic este un furnizor global de soluții vizuale și își desfășoară activitatea în peste 100 de țări din întreaga lume. În calitate de inovator și vizionar, ViewSonic se angajează să ofere soluții hardware și software complete care includ monitoare, proiectoare, pen display-uri, ecrane comerciale, ecrane LED All-in-One, ecrane interactive ViewBoard și ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 35 de ani de expertiză în domeniul afișajelor vizuale, ViewSonic și-a stabilit o poziție solidă pentru furnizarea de soluții inovatoare și fiabile pentru piețele educaționale, de afaceri, de consum și profesionale și pentru a ajuta clienții să „vadă diferența”. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vă rugăm să vizitați: www.viewsonic.com.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *