Zalău, 20 decembrie 2021 – Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, își extinde rețeaua și deschide primul restaurant în orașul Zalău. Noua locație asigură toate beneficiile cu care clienții McDonald’s s-au obișnuit: un spațiu modern, un meniu diversificat și servicii digitalizate pentru o experiență de calitate. Valoarea totală a investițiilor se ridică la peste 10 milioane lei, iar cu această deschidere au fost create 60 de noi locuri de muncă.

📷 Vlad Cupşa ◘ http://komiti.media/

La scurt timp după inaugurarea restaurantului cu numărul 91 la Brăila, McDonald’s continuă procesul de expansiune și deschide restaurantul cu numărul 92 din cadrul rețelei naționale și primul restaurant din orașul Zalău. Amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazul nr. 59, restaurantul își surprinde clienții cu o gamă largă de produse și servicii, inclusiv cafeneaua McCafé și linia McDrive, pentru comanda produselor preferate la pachet.

📷 Vlad Cupşa ◘ http://komiti.media/

„Deschiderea restaurantului de la Zalău este o continuare firească a expansiunii McDonald’s la nivel național. Finalul de an se apropie cu vești bune pentru locuitorii orașului, astfel că de acum înainte aceștia se pot bucura de calitatea produselor consacrate deja, prin intermediul unui restaurant modern, cu kioskuri digitale, special create pentru o servire rapidă și o experiență familială.”, a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

📷 Vlad Cupşa ◘ http://komiti.media/

În plus, restaurantul asigură accesul la un sistem modern de comandă, care răspunde provocărilor sanitare actuale și reduce timpul petrecut în locație. Prin intermediul a 8 kioskuri digitale, clienții din Zalău au posibilitatea să consulte meniul și ofertele, să selecteze produsele dorite și să plătească folosind cardul bancar, contactless. Tot la kioskul digital poate fi scanat codul QR din aplicația mobilă McDonald’s, fiecare comandă generând puncte de loialitate care se transformă ulterior în produse și surprize din partea casei.

📷 Vlad Cupşa ◘ http://komiti.media/

McDonald’s Zalău dispune de un spațiu generos, cu 98 de locuri la interior și 24 de locuri pe terasa exterioară. Restaurantul este deschis zilnic până la ora 22.00, conform restricțiilor în vigoare.

În conformitate cu angajamentul asumat de McDonald’s pentru protejarea mediului înconjurător și inovația în materie de sustenabilitate, restaurantul este dotat cu automate pentru colectarea selectivă a deșeurilor și oferă acces la o stație de încărcare pentru mașini electrice.

📷 Vlad Cupşa ◘ http://komiti.media/

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile interne Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, iar suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. Clienții au acces la soluții dezinfectante și sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte măsurile de distanțare fizică.

Un pionier al inovației în restaurante, McDonald’s își continuă astfel misiunea de a se dezvolta continuu, oferind instrumente care simplifică interacțiunea clienților în restaurante și experiențe mai confortabile, mai la îndemână. Pe parcursul anului 2022, rețeaua va continua să se extindă prin deschiderea de noi restaurante moderne și prin digitalizarea restaurantelor existente.


Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 92 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 46 restaurante cu McDrive și 47 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 166 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *