Compatibile cu noile procesoare AMD RYZEN™ THREADRIPPER™ 3990X și cu plăcile de bază AMD TRX40

ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță lansarea modulelor de memorie U-DIMM și SO-DIMM DDR4-3200. Cu o viteză testată de 3200MHz și capacitate de 32GB, noile memorii sunt ideale pentru creatorii de conținut care desfășoară activități intensiv consumatoare de resurse, cum ar fi animația și editarea video.

Modulele sunt compatibile cu cele mai noi procesoare AMD RYZEN™ THREADRIPPER™ 3990X din a 3-a generație și cu plăcile de bază AMD TRX40. Realizate cu cele mai noi tehnologii de fabricație, noile module de memorie ADATA U-DIMM și SO-DIMM DDR4-3200 oferă un total de 32GB (16×2) pe bucată, dublând astfel capacitatea a ceea ce este posibil în mod normal pe o platformă cu un singur slot, oferind un maxim de 256GB pe o platformă cu opt sloturi. Fiind proiectate cu 288 de pini, tensiunea de funcționare a fost redusă de la 1.5V pe DDR3 la 1.2V, ceea ce nu numai că ajută la economisirea energiei cu 20%, dar crește și viteza transferurilor de date.

La fel ca în cazul tuturor modulelor de memorie ADATA, noile memorii DDR4-3200 U-DIMM și SO-DIMM sunt fabricate și testate printr-un proces riguros de control al calității pentru a asigura performanța optimă și funcționarea stabilă. De asemenea, acestea îndeplinesc standardele JEDEC și RoHS stricte pentru a garanta compatibilitatea, stabilitatea și prietenia cu mediul înconjurător și beneficiază de o garanție pe viață.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *