Orice femeie stie ca balerinii sunt atat de confortabili si eleganti, incat este cu adevarat dificil sa renunti la ei. Totusi, foarte multe femei se intreaba zilnic cum ar putea sa asorteze o pereche de balerini dama pentru a avea o tinuta inspirata.

Daca porti balerini in timpul zilei, si, prin urmare, aspectul este cu siguranta mai casual si informal, poti asorta acest tip de incaltaminte dama la orice tinuta. Balerinii sunt ideali pentru a fi purtati cu blugi skinny, dar si cu cel mai clasic model de pantaloni. Se potrivesc perfect cu un tricou simplu si fac outfit-ul sa iasa in evidenta, mai ales daca ii porti in combinatie cu un sacou din piele sau denim. Poti achiztiona astfel de pantofi dama de la magazinul online Adona.ro. Modelele sunt variate si texturile te vor incanta. Vei descoperi balerini simpli sau cu imprimeuri, ori cu detalii pretioase pentru un look wow!

Daca esti o femeie cu un stil mai formal si doresti sa porti balerini pentru a merge la birou, atunci va trebui doar sa ii asortezi cu o camasa alba pentru a obtine un look potrivit pentru job. Daca, pe de alta parte, esti o fire romantica, balerinii sunt ideali mai ales daca sunt combinati cu rochii clasice si usoare, cu motive florale, cu fuste pastelate si cu tricouri sau bluze cu volane.

In cazul in care nu ai o silueta zvelta, poti purta balerini cu success atata vreme cat nu-I combini cu o pereche de colanti. Acest tip de imbracaminte, de fapt, nu ofera niciun avantaj unei siluete mai plinute. Daca doresti sa combini balerinii cu fustele, ar fi bine sa ii porti cu fuste creion, fuste peplum sau fuste lungi si destul de vaporoase.

Daca tii cont de cateva aspecte, vei putea purta balerinii cu success in orice context social. Cel mai important lucru, insa, este ca tu sa te simti bine in pielea ta si sa alegi balerinii potriviti marimii tale pentru a nu intampina disconfort la purtare. Descopera o colectie unica si exclusiva de balerini la preturi accesibile doar pe Adona.ro.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *