Cel mai nou sistem de grafică externă dezvoltat de Razer folosind tehnologia Thunderbolt™ 3 oferă performanțe grafice superioare și îmbunătățiri pentru Razer Chroma

BUCUREȘTI, 24 aprilie 2019 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat o nouă unitate de grafică externă (eGPU), Razer Core X Chroma. Noul Razer Core X Chroma include acum un sistem de alimentare de 700W, porturi USB și Gigabit Ethernet, respectiv un sistem de iluminare bazat pe tehnologia Razer Chroma.

Proiectată să funcționeze cu o varietate de laptopuri Windows și MacBook-uri ce dispun de Thunderbolt 3, gama eGPU Razer Core le oferă luptătorilor mobili abilitatea de a beneficia de puterea grafică specifică unui desktop de gaming fără mare efort. Astfel, utilizatorii pot rula cele mai solicitante jocuri și pot crea conținut la nivel profesional, totul cu viteze uluitoare.

Pentru a se preta nevoilor celor mai pretențioși gameri și creatori de conținut, Razer Core X Chroma include acum o sursă de alimentare de 700W, porturi USB și Gigabit Ethernet, dar și iluminare Razer Chroma.

În cazul utilizării cu laptopuri cu Windows 10, este necesar ca ele să dispună de un port Thunderbolt 3  compatibil cu soluții externe de grafică (eGFX)  și de ultimul update Windows RS5. Printre laptopurile Razer compatibile se numără Razer Blade Stealth 13, Razer Blade 15 și Razer Blade Pro 17 (versiunea cu GeForce® GTX 1060)

ZvB7B_cA

Pentru sistemele Mac, este necesar un port Thunderbolt 3, macOS versiunea High Sierra 10.13.4 sau mai recentă și o placă grafică AMD Radeon™ compatibilă.

Plug and play

Pentru a utiliza Razer Core X Chroma, utilizatorii trebuie pur și simplu să instaleze o placă grafică PCIe de desktop, sistemul de grafică externă fiind compatibil atât cu plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX™, GeForce® GTX și Quadro®, cât și cu modelele Radeon™ și Radeon™ Pro ce dispun de AMD XConnect™.

Instalarea unei plăci grafice este o experiență ce nu necesită utilizarea de unelte, grație unui mecanism de tip sertar.  Placa grafică se instalează în slotul PCIe și se securizează cu un singur șurub ce poate fi rotit cu mâna.

DqKmPBOA

Cel mai versatil eGPU disponibil la ora actuală

Noul Razer Core X Chroma este cel mai versatil sistem de grafică externă disponibil la ora actuală. Este echipat cu conectivitate USB și Ethernet și poate să găzduiască o placă grafică cu o lățime de până la 3 sloturi. Noul hub de conectivitate I/O (intrări și ieșiri) include patru porturi USB Type-A și un port Gigabit Ethernet. Acest hub a fost amplasat în partea de spate a dispozitivului pentru a ușura management-ul cablurilor. Pentru a asigura performanțe stabile și la cel mai mare nivel de solicitare, Razer Core X Chroma include un design unic bazat pe două chip-uri Thunderbolt , ce pot gestiona fără probleme traficul de date grafice și pe cel de periferice prin folosirea unui singur cablu Thunderbolt 3.

Sursa de tip ATX a fost de asemenea îmbunătățită, oferind acum o putere de 700W, suficientă și pentru cele mai performante plăci video ale momentului. Mai mult, folosind cablul Thunderbolt 3 inclus în pachet, noul Razer Core X Chroma poate încărca laptopurile compatibile prin portul USB-C cu până la 100W.

Carcasa de aluminiu include acum și două zone de iluminare RGB, bazate pe Razer Chroma. Ambele zone pot fi configurate după placul utilizatorului folosind aplicația Razer Synapse 3. Astfel, utilizatorii de Windows pot alege din 16,8 milioane de culori, efectele de iluminare putând fi sincronizate cu conținutul diferitelor jocuri compatibile.

Carcasa are fante de aerisire pe lateral și ventilatoare care asigură disiparea rapidă a căldurii și menținerea unei performanțe termice optime.

bX6PO4_Q

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Prețuri de la 429.99 Euro

Noul Razer Core X Chroma este disponibil pe pagina Razer.com și prin intermediul unor parteneri retail din SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania și țările nordice. În curând Razer Core X Chroma va fi disponibil și în China, Australia, Hong Kong, Japonia, Singapore, Coreea de Sud și Taiwan.

Pentru mai multe informații vizitați razer.com/core-x

IMAGINI DE PRODUS

Imaginile de produs pot fi descărcate de aici.

Specificațiile tehnice pot fi găsite aici.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate. Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone. Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 60 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video). Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video. Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong .


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *