Mai este foarte putin si cei mici se vor putea bucura de sarbatorile de Craciun. Deja au inceput sa scrie scrisorile catre Mos Craciun. Asta a facut si fiica mea, care deja mi-a dat scrisorica ei. Ma bucur ca a facut acest lucru devreme pentru ca astfel o sa am timp sa ii gasesc cadourile pe care le doreste. Pe langa papusi si hainute, fiica mea isi doreste si jocuri Lego. Este cea mai mare pasiune a ei din ultimii ani. Nu exista Craciun sau orice alta ocazie, unde se aduc jucarii, fara o cutie cu Lego.

Insa, cand trebuie sa merg in magazine pentru a cumpara jucarii, lucrurile o cam iau razna. Este aglomerat si, sincer, nu reusesc sa ma concentrez asupra jocurilor de la raft. Sunt inghesuite si nu pot sa studiez in liniste ceea ce contine fiecare joc. In plus, in magazine nici macar nu gasesc atat de multe. Asa ca, de ceva timp, am renuntat sa mai cumpar jucarii din hypermarketuri sau magazinele din mall. Acum imi fac cumparatrurile online. Este mult mai convenabil. Stai cat vrei sa studiezi articolele, produsele sunt in numar mult mai mare si poti comanda chiar si cand ai o insomnie, la ora 1 noaptea.

Magazinul de unde i-am comandat cadoul de Craciun, este Dwyn.ro. Aici gastesti tot ceea ce iti trebuie si, spre norocul meu, au si jocuri Lego. Sunt lucruri greu de gasit in alte parti. Asa ca, am cautat ceva inedit, ce stiam ca nu va fi in niciun magazin si o va face pe fiica mea sa creada ca, intr-adevar, Mosul exista. Astfel, am gasit Lego Friends Centrul Animalutelor Din Heartlake 41345. Stiam ca este innebunita dupa seria Friends si, cel putin la noi in oras, nu gasisem acest set deosebit. Acesta are 474 de piese si le are pe Stephanie, Mia si Liam, plus pasarea Mimi, hamsterul Harry, pudelul Lady, testoasa Bubbles si iepurasul Mini. In plus, mai are si o cladire cu un magazin de animale la parter si cu o clinica veterniara, un salon de ingrijire, o zona de joaca , plus o furgoneta pentru transportul animalelor.                    Asadar, am comandat si, in putin timp, jocul Lego dorit a ajuns la mine acasa. Abia astept sa ii pun sub brad fetitei mele jucaria Lego mult dorita si pe care am gasit-o la Dwyn.ro

 


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *