• Performanțe îmbunătățite: Autonomie de până la 20 de ore, procesoare Intel Core din generația a opta, îmbunătățirea cu 10% a performanțelor.
• Portabilitate de ultimă generație: 12,9 mm grosime, 1 Kg greutate și dimensiuni similare cu o coală A4, îndeplinește cerințele standardului militar MIL-STD-810G pentru durabilitate și fiabilitate.
• Construcție elegantă: Construcție precisă, finisată în nuanța albastru Deep Dive, cu margini tăiate în culoarea Rose Gold și finisaje metalice concentrice.
• Conceput pentru confort: Noua balama ErgoLift înclină tastatura cu 5.5° pentru confort, răcire îmbunătățită și sunet mai bun.

ASUS anunță cea mai recentă versiune ZenBook S (UX391FA), un ultraportabil premium cu Windows 10 și diagonala de 13,3 inci, actualizat acum cu un hardware și mai eficient energetic, care permite atingerea unei autonomii remarcabile de 20 de ore, alături de cele mai noi procesoare Intel Core pentru performanță îmbunătățită. Aceste îmbunătățiri fac din ZenBook S o alegere mai atrăgătoare pentru utilizatorii dinamici, aflați mereu în mișcare, oferindu-le portabilitate fără efort, performanță și conectivitate fără compromis, combinate cu o durabilitate la standarde militare (MIL-STD-810G).

Cu un profil ultra-subțire de 12,9 mm și un corp ultra-ușor de 1 Kg, sofisticatul ZenBook S este finisat în nuanța albastru Deep Dive, cu margini tăiate în culoarea Rose Gold, completate de finisajele metalice inspirate de filosofia Zen, pentru un aspect luxos.

 

 

ZenBook S încorporează balama inovatoare ErgoLift, care înclină automat tastatura cu 5,5 grade, pentru un confort maxim în utilizare: carcasa ridicată îmbunătățește, de asemenea, fluxul de aer și performanțele audio. Având la bază cele mai recente procesoare Intel Core din generația a opta și SSD-urile ultra-rapide PCIe x4, ZenBook S dispune de ecrane NanoEdge, sensibile la atingere, ce urcă în gamă până la rezoluția 4K UHD. Pentru conectivitate ultrarapidă, două dintre cele trei porturi USB Type-C (USB-C) suportă Thunderbolt 3. ZenBook S dispune de suport pentru Amazon Alexa, asistentul virtual controlat prin voce.

Performanță îmbunătățită
Pentru o autonomie reală pentru întreaga zi, ZenBook S folosește noi componente eficiente din punct de vedere al consumului de energie și o baterie de înaltă capacitate, care durează până la 20 de ore, având totodată o tehnologie de încărcare rapidă, ce permite încărcarea de la la zero la 60% în numai 49 de minute.

ZenBook S este construit pentru a face lucrurile cât mai repede și mai eficient posibil, fără complicații. Având cele mai noi procesoare din generația a opta, ce urcă în gamă până la Intel Core i7, cu 10% mai rapide decât versiunea precedentă, până la 16GB de memorie RAM LPDDR3 la 2133MHz și SSD PCIe 3.0 x4 de până la 1TB, ZenBook S le oferă utilizatorilor performanță și răspuns fluid, indiferent de operațiunea pe care o execută.
ZenBook S integrează un sistem de răcire îmbunătățit, care folosește componente de ultimă generație, inclusiv un ventilator inovator cu 71 de pale din polimer cristal-lichid – o creștere de 40% față de designul precedent – montat într-un înveliș aerodinamic 3D, avansat, care poate sufla cu 13,4% mai mult aer decât înainte. Cu ajutorul acestui sistem de răcire, ZenBook S funcționează la temperaturi cu până la 5° C mai joase decât modelele anterioare.

Un laptop precum ZenBook S redă efecte vizuale deosebite, acesta fiind echipat cu un ecran touchscreen NanoEdge cu rezoluții de până la 4K UHD, ce acoperă 72% din spectrul de culoare NTSC. Lățimea ramei a fost îngustată – la numai 5,9 mm – pentru a oferi un raport ecran/corp de 85% pentru imagini mai captivante.

Conectivitatea fără compromis este esențială pentru un laptop ultraportabil. ZenBook S oferă viteze ridicate ale standardului Thunderbolt 3 pentru două dintre cele trei porturi USB-C, în timp ce toate cele trei porturi acceptă încărcarea rapidă, transferul de date și conectivitatea la ecrane suplimentare. Iar pentru conectivitatea la nivel de desktop, utilizatorii pot conecta simplu dock-ul ASUS Mini Dock.
Amazon Alexa este un serviciu de voce bazat pe cloud, care ajută utilizatorii cu informații generale, sarcini individuale, divertisment și multe altele. Utilizând Alexa este simplu să puneți întrebări. Doar cereți să redați muzica, să citiți știri, să controlați dispozitive inteligente din casă și multe altele – Alexa va răspunde instant.

Portabilitate de top
Călătorii sezonieri vor aprecia modul în care ZenBook S, cu numai 12,9 mm în grosime și greutatea de 1 Kg, se strecoară fără efort în orice geantă. Ecranul NanoEdge cu ramă subțire și materialele premium permit reducerea dimensiunilor și a greutății către minimum, creând o operă a designului ultraportabil. ZenBook S este finisat în nuanța albastru Deep Dive, cu un margini contrastante în culoarea Rose Gold, create printr-un proces de anodizare în două etape, ce este în mod normal rezervat bijuteriilor și obiectelor de lux. Finisajele metalice, inspirate de filosofia Zen, sunt create printr-un proces complex cu 40 de etape, adoptat exclusiv pentru seria ZenBook. Portabilul nu este doar sofisticat și elegant, ci și incredibil de rezistent: acesta îndeplinește riguroasele standarde militare MIL-STD 810G pentru fiabilitate și durabilitate, trecând printr-un regim intens de testare ce include teste extinse pentru operarea în medii extreme de altitudine, temperatură și umiditate. Acesta a trecut și de testele interne ASUS ce depășesc cu mult standardele stabilite de industrie.

Proiectat pentru confortul suprem
Pentru o ergonomie deosebită, ZenBook S încorporează noua balama ErgoLift, un design inovator care ridică și înclină tastatura cu 5,5 grade – unghiul optim pentru tastarea confortabilă. Cu un unghi maxim de 145 grade, ZenBook S se deschide mai larg decât majoritatea laptopurilor, utilizatorii având mai multă libertate de a alege cel mai bun unghi al ecranului. Iar atunci când ZenBook S este închis, mecanismul ErgoLift este complet ascuns, astfel încât nu va afecta profilul subțire.

Atunci când mecanismul balamalelor ErgoLift înclină tastatura, acesta creează, de asemenea, un spațiu suplimentar de ventilație, care permite un debit mai mare de aer în partea inferioară a carcasei. Având ventilație îmbunătățită, ZenBook S se menține rece în timpul sarcinilor solicitante. Spațiul suplimentar creat de balamaua ErgoLift sub ZenBook S mai are un beneficiu: îi permite puternicului sistem audio Harmon Kardon să lucreze la capacitate maximă, oferind sunet de cristal, cu bas îmbunătățit.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *