Bucuresti, 27 ianuarie 2022 – Huawei a lansat cele mai noi smartphone-uri din familia P Series – HUAWEI P50 Pro și telefonul pliabil HUAWEI P50 Pocket care vor încânta fiecare fan al fotografiei mobile și designului uluitor. De astăzi, HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket sunt disponibile la precomandă pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere. Până pe 9 februarie, HUAWEI P50 Pro va avea prețul recomandat de vânzare de  5.499 lei și va fi însoțit de căștile HUAWEI FreeBuds Pro, iar HUAWEI P50 Pocket vine cu HUAWEI FreeBuds Lipstick în momentul achiziționării la prețul recomandat de vânzare de 6.499 lei. De asemenea, doritorii beneficiază și de posibilitatea de a cumpăra garanția extinsă de până la 3 ani cu o reducere de 50%.

 HUAWEI P50 Pocket

Pentru cei care s-au întrebat vreodată dacă este posibil să facă fotografii la fel de bune cu telefonul smartphone ca și cum ar folosi o cameră DSLR clasică, răspunsul este da. Cu fiecare smartphone al seriei P, Huawei a confirmat și consolidat poziția sa de lider în domeniul fotografiei mobile. Și de data acesata, o dată cu lansarea seriei P50, Huawei a stabilit un vârf în privința fotografiilor realizate cu un smartphone.

 HUAWEI P50 Pro

Derek Yu, preşedintele Huawei CBG CEE, Nordic & Canada, a declarat: “De la începutul seriei P, am făcut paşi incredibili şi am împins limitele în fotografia mobilă cu fiecare nou dispozitiv. La fel se întamplă și acum.  HUAWEI P50 Pro ne conduce în următoarea eră a a fotografiei, HUAWEI ImageTM cu caracteristicile HUAWEI XD Optics și XD Fusion Pro Image Engine, permițând utilizatorilor să creeze fotografii care să reflecte culori reale cu detalii incredibile. În plus, am făcut un pas mai departe și am dezvoltat HUAWEI P50 Pocket, un smartphone pliabil, fără a compromite construcția, proiectarea, camera și performanța”.

 HUAWEI P50 Series

Pregatiți-vă  pentu fotografii incredibile cu HUAWEI P50 Pro

 

HUAWEI P50 Pro a moștenit excelența caracteristică a seriei P în fotografie și a devenit cel mai avansat smartphone fotografic de la HUAWEI disponibil pe piață până acum. Acest dispozitiv puternic va permite fiecărui pasionat de fotografie mobilă să redea imagini la nivel profesional și să capteze toate culorile și detaliile realității. Este un smartphone pentru cei care simt nevoia de a crea și de a capta momente frumoase, iar un aparat de fotografiat smartphone standard nu este suficient pentru ei.

Tehnologie de ultimă oră pentru o calitate îmbunătățită a imaginii

HUAWEI P50 Pro introduce primul sistem de cameră duală cu Matrix Super Main, incluzând lentile RGB, lentile monocrome și un senzor multi-spectru. Datorită standardului True-Chroma, XD Fusion Pro cu un nou sistem defiltrare a culorii, True-Chroma Image Engine și tehnologiei Super HDR, fotografiile create cu HUAWEI P50 Pro sunt pline de detalii și culori chiar și în condiții de lumină redusă. Astfel se obține cea mai apropiată reproducere a imaginii a ceea ce percepe ochiul uman. Chiar şi fotografierea obiectelor îndepărtate nu va mai fi o problemă. HUAWEI P50 Pro este echipat cu lentilă cu zoom periscop de până la 100x, lentile cu unghi ultra larg și tehnologie de stabilizare.  HUAWEI P50 Pro suportă, de asemenea, HUAWEI XD optics, care corectează diferențele optice și restabilește detalii în imagini.

Performanță emblematică

Seria HUAWEI P a furnizat întotdeauna cele mai bune caracteristici nu numai în ceea ce privește camera, ci și designul și performanța. HUAWEI P50 Pro vine cu un ecran mai mare și o baterie de 4360mAh, și tehnologia de încărcare HUAWEI SuperCharge la 66W cu cablu & 55W wireless. În același timp dispozitivele sunt mai ușoare și mai subțiri decât modelele precedente, concepute pentru a se potrivi confortabil în mână. HUAWEI P50 Pro are un ecran din sticlă curbat 3D, cu suport pentru gama completă de culori P3 și până la 1,07 miliarde de culori pentru recreerea corectă și fidelă a culorilor vieții. Cu o rată de reîmprospătare de până la 120Hz și o rată de eșantionare tactilă de 300Hz, smartphone-ul este potrivit pentru divertisment video, cât și pentru jocuri. Mai mult decât atât, smartphone-ul este echipat cu difuzoare stereo duale pentru a reda un sunet puternic.

Când vine vorba de design, HUAWEI P50 Pro folosește un revoluționar  design Dual-Matrix Camera, care oferă smartphone-ului un aspect distinctiv, elegant și creează o experiență de fotografiere profesională. Dispozitivul este disponibil în două culori, premium – Cocoa Gold și Golden Black. În plus, HUAWEI P50 Pro este certificat IP68 pentru rezistența la praf și apă.

 

Descoperă inovația cu P50 Pocket

Huawei P50 Pocket este un smartphone care oferă inovații în tehnologie și design. Este un dispozitiv pliabil, fără compromisuri în ceea ce privește fotografierea sau performanța, învăluit într-o formă artistică. Este un smartphone pentru persoanele care caută calitate și inovare și nu doresc să facă compromisuri.

Un pliabil fără compromisuri cu un design uimitor

HUAWEI P50 Pocket este un telefon pliabil pe orizontală, oferind în același timp performanțe emblematice. Datorită balamalei localizate central, smartphone-ul se pliază simetric și are un mecanism unic, activat de Huawei-exclusiv Multi-Dimensional Linkage Lifting. Acesta face ca, pe măsură ce dispozitivul se deschide, sistemul să fie ridicat pentru a produce un ecran neted. În plus, tehnologia multidimensională a balamalei asigură o durabilitate și o rezistență mai mare.

Când vine vorba de design, HUAWEI P50 Pocket este incredibil de subțire, măsurând doar 15,2 mm când este pliat și 7,2 mm când este deschis. Pentru o experiență și mai bună, noul smartphone este echipat cu două ecrane. Dispozitivul are un ecran principal OLED flexibil de 6,9 inch, cu un raport de 21:9, o densitate de 442ppi pixeli, 1,07 miliarde de culori și suport pentru gama de culori P3 pentru reproducerea culorilor fidele, asemănătoare cu o experiență cinematografică.

Ecranul secundar, rotund, poziționat pe exterior, oferă acces ușor la o gamă de informații și poate fi utilizat pentru a gestiona muzică, pentru a verifica calendarul, precum și pentru a face fotografii sau video și pentru a gestiona notificările. În ceea ce privește designul, HUAWEI P50 Pocket este disponibil în România în varianta de culoare albă. Mai mult decât atât Huawei a realizat  și o variantă de culoare premium – Gold Premium Edition, proiectată de designerul olandez Iris Van Herpen, care vine cu o textură specială.

HUAWEI P50 Pocket oferă o durată de viață a bateriei excelentă  (4.000 mAh) și suportă viteze rapide de încărcare cu SuperCharge de 40W HUAWEI, fiind totodată subțire și elegant. Smartphone-ul introduce pentru prima dată modul de confidențialitate Super, care dezactivează automat camerele, microfonul și serviciile de localizare atunci când sunt pliate.

 

Mai multe posibilităţi de fotografiere la o calitate înaltă

HUAWEI P50 Pocket este un gadget cu design deosebit, mai ales atunci când este pliat, dar și atunci când este deschis, moment în care devine un smartphone puternic cu caracteristici flagship. În ceea ce privește fotografia, HUAWEI P50 Pocket suportă True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optica și HUAWEI XD Fusion Pro. Astfel, Huawei a dezvoltat matricea camerei foto cu spectru ultra, care include un senzor multi-spectru cu 10 canale, Iluminator cu spectru ultra, laser AF, o cameră de 40MP True-Chroma, o lentilă cu un unghi Ultra de 13MP şi o cameră cu spectru Ultra de 32MP. Camera Ultra Spectrum  a P50 Pocket utilizează hardware și software-uri puternice și îmbunătățește peste 2000 de nuanțe din întreaga gamă de culori. De asemenea, acesta redă perfect modul în care oamenii percep culorile pentru a permite utilizatorilor să surprindă ceea ce văd într-o manieră fidelă.

Mai mult decât atât, datorită formei sale pliabile, smartphone-ul dispune de algoritmi pentru modul selfie portret pentru camera din spate care utilizează senzorul principal al camerei și îmbunătățește performanța luminii scăzute pentru cele mai bune selfie-uri.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *