Stiati ca nu toate lumanarile parfumate sunt la fel si anumite lumanari au multe beneficii terapeutice? De fapt, este vorba despre lumanari parfumate care vin cu proprietati vindecatoare si mai sunt denumite lumanari de aromaterapie. Acestea sunt superioare fata de lumanarile obisnuite. Astfel de lumanari parfumate pot fi gasite pe site-ul lumanariservus.ro. Pe site sunt disponibile mai multe tipuri, regasindu-se inclusiv lumanari Chakra, ideale pentru meditatie si relaxare.

Lumanarile de acest tip sunt mult mai bune decat cele parfumate sintetic. Aceste lumanari au beneficii terapeutice si promoveaza sanatatea si bunastarea emotionala.

In acest articol vom discuta despre lumanarile parfumate si ce beneficii au. Pentru a fi mai precis, acest articol va va explica modul in care lumanarile parfumate isi exercita beneficiile magice de vindecare si cum sa incorporati cele mai bune lumanari parfumate in viata dvs. de zi cu zi, pentru o imbunatatire instantanee a starii de spirit. Spre deosebire de lumanarile sintetice, lumanarile parfumate de la lumanariservus.ro sunt naturale, facute manual, cu uleiuri care functioneaza ca principal purtator al parfumului. Iata si beneficiile:

Parfum “magic”

Vorbind despre parfum, cand aprindeti o lumanare parfumata, aceasta isi incepe procesul sau magic pentru a va imbunatati starea de bine. Inhalarea moleculelor de parfum din uleiul esential stimuleaza si declanseaza receptorii creierului. Diferite parfumuri naturale difuzate de lumanari declanseaza receptorii creierului si imbunatatesc starea de spirit diferit. Parfumurile pe care le inhalam din lumanarile de aromaterapie sunt facute folosind uleiuri esentiale si, in acest caz, trebuie sa stiti ca aceste uleiuri esentiale au fost folosite inclusiv de grecii si egiptenii din Antichitate pentru a vindeca boli si pentru a spori bunastarea. In plus fata de uleiul esential, lumanarile parfumate handmade au o formula de fabricare diferita si ofera beneficii terapeutice, de aceea, de multe ori aceste lumanari sunt utilizate in spa-uri, saloane de masaj si centre de aromaterapie de top.

Dureaza mai mult si ard uniform

Un alt motiv care face ca lumanarile parfumate de la lumanariservus.ro sa fie mult mai bune decat lumanarile traditionale este ca acestea sunt facute pe baza de ceara de palmier naturala 100%, motiv pentru care acestea pot arde mai multe ore in comparatie cu cele obisnuite. Cel mai important, lumanarile de la lumanariservus.ro vin cu fitil de calitate mai buna si acest lucru face ca arderea sa se faca uniform, fara a produce fum inecacios.

Ofera o stare de bine

Aroma lumanarilor parfumate este deosebit de reconfortanta si linistitoare. In afara de a face ca locuinta dvs. sa fie parfumata cu arome incredibile, va pot face mai fericiti si fara stres. Vorbind despre aceste beneficii terapeutice ale lumanarilor, urmatoarele parfumuri sunt cunoscute pentru ca ofera cele mai bune proprietati de vindecare:

Lavanda – Cel mai popular ulei esential, lavanda este cunoscuta pentru beneficii calmante si este cea mai utila pentru a elimina stresul.

Iasomia – Este o aroma cunoscuta in special in Orient pentru proprietatile sale afrodisiace. Este aroma care evoca pasiunea, frumusetea si limpezimea mintii si a sufletului.

Vanilia – Aroma de vanilie este apreciata ca fiind cel mai relaxant parfum de foarte mult timp. De fapt, numeroase studii si cercetari au ajuns la concluzia ca mirosurile de vanilie pot a avea cel mai bun efect calmant. De fapt, parfumul vaniliei este inclus ca o parte normala a scanarilor RMN in anumite unitati medicale de peste ocean.

Daca doriti cu adevarat sa obtineti beneficiile complete ale lumanarilor de aromaterapie, aprindeti-le chiar inainte de somn. Si, cel mai important, creati un spatiu confortabil de dormit  in care va puteti relaxa cu adevarat. Obtinerea linistii si a relaxarii este acum mult mai usoara daca alegeti lumanarile speciale de la lumanariservus.ro.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *