ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO si unul dintre principalii distribuitori de produse si solutii IT din Romania, anunta organizarea evenimentului anual cu partenerii ELKO Partner Event 2018, sub deviza BETTER TOGETHER.

”Modelul nostru de business fiind eminamente indirect, rolul nostru in lantul de distributie este acela de a crea o punte de legatura intre cele doua categorii de parteneri cu care colaboram: producatorii brandurilor pe care le distribuim si resellerii care duc aceste produse catre clientul final. Tocmai de aceea, si in cadrul ELKO Partner Event 2018, vom aduce in dezbatere subiecte actuale, continut valoros si relevant pentru noi toti, informatii care sa ne ajute in activitatea de zi cu zi si care sa ne deschida noi cai de evolutie si dezvoltare”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKO Romania.

Evenimentul reuneste la Poiana Brasov in jur de 200 de participanti, reprezentanti ai companiilor partenere ELKO: clienti – reselleri, retaileri, e-taileri, integratori de solutii – precum si reprezentanti ai producatorilor cu care ELKO are incheiate acorduri de distributie pe piata din Romania.

Prezentarile si discutiile din cadrul evenimentului se vor concentra pe subiecte precum noutatile si schimbarile tehnologice, perspective de viitor, strategii de business sau principalele trenduri din industrie. De asemenea, vor fi abordate subiecte specifice canalului de parteneri si vor fi supuse dezbaterii modalitatile prin care construim valoare pentru consumatorul final, pe intregul lant de distributie.

Agenda evenimentului prevede o serie dinamica de prezentari si paneluri de discutie. Printre vorbitori se numara Gabriela Gheorghe, director general ELKO Romania, care va vorbi despre strategia companiei si directiile acesteia de dezvoltare, Roxana Baciu, Market Insights & Retail Manager si Rodica Pop, Group Account Manager, GfK, care vor prezenta o situatie a pietei si vor vorbi despre orientarea catre client ca perspectiva castigatoare in afaceri. Ioana Zaharescu, Head of Factoring Department si Darius Vilsanoiu, Head of Public Sector Department, Banca Transilvania, vor propune partenerilor ELKO subiectul Factoring fara regres, ca solutie in domeniul gestiunii financiare a afacerii, iar Florin Soare, Technology Romania Lead, Accenture, va prezenta care sunt previziunile tehnologice pentru urmatorii trei ani. In cadrul panelurilor de discutii, reprezentantii producatorilor vor vorbi despre noutatile tehnologice si vor dezbate subiecte precum schimbarea si evolutia tehnologiei, perspectivele si oportunitatile de dezvoltare, ingredientele cheie ale succesului sau proiectele de referinta in care tehnologia schimba viata oamenilor.

ELKO Partner Event a fost intotdeauna despre colaborare, schimb de idei si consolidarea parteneriatelor pe care ELKO le-a dezvoltat de-a lungul timpului. Anul acesta nu face exceptie, evenimentul fiind organizat cu tema “BETTER TOGETHER” – pentru ca oamenii reprezinta una dintre componentele cheie ale succesului ELKO, iar angajamentul ELKO pentru parteneriat este total.

ELKO Partner Event 2018 este organizat in parteneriat cu: Asus, Getac, Lenovo, Microsoft, Tecnoware, APC by Schneider Electric, ATEN, Axis Communications, Eaton, Kingston, QNAP, Seagate, Supermicro, ViewSonic, ADATA, Allied Telesis, Bosch, Canon, EnGenius, LG, Milestone Systems si Vestel.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *