In data de 6 Decembrie 2011, Hotelul IAKI din Mamaia organizeaza un fashion show de exceptie: prezentarea colectiei Red Passion semnata de celebrul designer roman Agnes Toma.

Incepand cu ora 19.00, oaspetii sunt asteptati in noul restaurant CASINO IAKI sa ia parte la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale acestui sfarsit de an: prezentarea colectiei RED PASSION by Agnes Toma – o  colecţie couture, sofisticată şi ultra elegantă, realizată într-un stil neoclasic, reinterpretat prin prisma valorilor consacrate ale brandului: forme epurate, detalii fine, proporţii echilibrate şi feminine, toate purtand amprenta unui LUX ASUMAT!

De fapt, tema colecţiei porneşte de la o întrebare de actualitate: ”Este luxul o necesitate?”…Agnes consideră ca DA, luxul este o necesitate in masura in care  reprezintă aspiratia naturala a omului spre evoluţie. Luxul devine astfel expresia, materializarea propriilor aspiraţii, o formă de afirmare a diferentei, a particularului deci a individualităţii. Dar poate ca inainte de toate luxul este CREATIE la nivelul exprimarii individuale.

Acest concept stă la baza actualei colecţii – COUTURE 2012 Agnes Toma –  o colectie  care se adresează unei clientele exclusiviste, de showroom, a carei fidelitate este astfel rasplatita cu modele unice, tipare personalizate, produse ”custom made” pentru a individualiza necesităţile particulare, fizice dar si …subtile ale unei femei speciale, unice!

„RED PASSION” – o colectie integrata conceptului de „couture-a-porter” –   accentueaza una din aspectarile importante ale brandului AT: apropierea  de valorile şi structura couture-ului italiano asumare stilistică a spiritului latin, pasional, de o strălucire şi eleganţă aparte,  manifestat in dorinţa oricarei femei de a fi în centrul atenţiei, a unei femei care-si „traieste visul”, fiecare aparitie plasand-o in postura de diva, dominatoare prin constiinta de sine, prin forma, senzualitate si temperament!

Colecţia are în centrul atenţiei o femeie clasică şi sofisticată, un spirit plin de forta si echilibru, in acelasi timp pasională şi romantică, senzuală şi sensibilă, o femeie preocupată atat de propria imagine dar si de dialogul (vizual, subtil) cu lumea, misterioasa si rafinata.

IAKI si Agnes Toma – 2 branduri de renume national, se unesc pentru a oferi un spectacol de eleganta unic!

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *